es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
September
29
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Okontrollerad vrede

Du är full av energi och entusiasm, vilket olyckligtvis kan leda till utbrott av arrogans och ilska om du inte är försiktig när du försöker kämpa dig framåt utan några tankar på andras välbefinnande. Du bör absolut göra allt du kan för att bli mer samarbetsvillig och försöka undvika varje slags konfrontation om det är möjligt och även anstränga dig för att bli mer hjälpsam när du kan.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Attityd

Ditt omedelbara sätt att svara andra i en aggressiv ton är olämpligt och kan resultera i att du skaffar dig verkliga fiender bland dem som vågar stå i din väg. Försök att hålla en mer återhållsam framtoning och försäkra dig om att du inte säger sådant som blir svårt att ta tillbaka och att du senare får ångra det du sagt. Om du inte är hundra procent säker på dina fakta är det bättre att du håller tyst och tänker efter en extra gång innan du säger något.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Tygla dina begär

Din längtan efter en ännu inte uppfylld önskan växer sig starkare. Ibland kommer du på dig med att tänka på hur det vore om du skippade alla ideal och principer för att uppfylla denna längtan. Tillåt dig inte att spela detta spel; istället bör du koncentrera dig på att tygla dina begär lite grand. Tänk hellre på allt det du har och vad det är som gör dig riktigt lycklig, vilket oftast är de enklaste sakerna i livet.