es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
September
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Kontroll

Det kommer att bli svårt att hålla dina känslor under kontroll. Det kan hända att de flyter upp till ytan på ett okontrollerbart sätt. Se till att du inte ger efter för impulsen och visar din ilska. Annars kommer du att provocera dina närmaste, och alla andra som du möter. Försök att hitta lite balans och lugn och ha mer förståelse för andras känslor.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Överdriven drömmare

Du kan inte sluta tänka på orealistiska drömmar. Ta inte några risker som kan leda till att du förlorar det du redan har uppnått. Det kan också vara så att dina drömmar beror på en känsla av missnöje. Ta i stället reda på var detta missnöje kommer ifrån. Ge dig själv mer lugn och ägna dig åt självrannsakan. På så sätt kommer du att förstå roten till problemet.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Minnas

I dag är du inte sams med dig själv. Detta visar sig i att du är djupt otillfredsställd och även i din sinnesstämning, som går ut över andra. Du kommer också tvingas erkänna nederlag just nu. Se detta som hjälp för framtiden och försök att få ut något positivt av det. Gör saker som gör dig glad, annars kommer du inte bli av med din frustration och du kommer att göra andra upprörda.