es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

pisces Pisces
March
8
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Realiser drømme

En drøm du længe har gået og næret er nu opvågnet og venter på at du gør den til en konkret virkelighed. Tag chancen og gør denne drøm til virkelighed, da den vil ændre dit liv på en langvarig og positiv måde. Pårørende og venner vil reagere positivt på denne ændring og vil støtte dig i dine handlinger hele vejen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Nå dine mål

Mål, som du har forfulgt i nogen tid er nu endelig inden for din rækkevidde. Du føler dig styrket af den opmuntring du modtager fra alle, hvilket gør det muligt for dig at tage de vigtige sidste par skridt. Hold dine fødder på jorden og forfølg dine mål konsekvent, og de vil blive realiseret.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Gå nye veje

Prøv at gå videre fra dine eksisterende problemløsningsstrategier og led efter nye fremgangsmåder til at løse problemer på, som du ikke finder frustrerende. En meget mindre konventionel rute kan undertiden resultere i et langt mere tilfredsstillende resultat for alle de involverede parter. Du vil også finde en ny følgesvend til rejsen, der kan hjælpe dig med eventuelle problemer som du kan støde på undervejs.