es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
September
15
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Alla tecken pekar på en nystart

Det är ett perfekt ögonblick för att ta sig an riskerna som en nystart innebär. Använd din energi för att få fart på ett planerat projekt. Om du anförtror dig till din omgivning kommer du att få hjälp med att ta de första stegen. Din positiva utstrålning är attraktiv för andra. Du kan knyta nya kontakter och vara säker på att få stöd från andra.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Nystart

Det finns många nya möjligheter för dig. Du kan skapa helt nya trender på din arbetsplats. Om du tar dina kollegors idéer på allvar kommer du att kunna skapa kreativa lösningar av deras förslag. Det finns också gott om förändringar i ditt privatliv. Välkomna människor med öppna armar så kommer du märka att vänskap kan utvecklas som blir ett tillskott till dina nuvarande kontakter.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Vändpunkt

Vissa förändringar sker i ditt liv. Skygga inte för detta, utan välkomna i stället världen med öppna armar. Du kommer att möta nya människor som du kan ha roliga, meningsfulla relationer med. I yrkeslivet kommer du att ställas inför nya utmaningar; turen är på din sida. Se det som en möjlighet till personlig utveckling.