es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
February
18
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Tygla dina begär

Din längtan efter en ännu inte uppfylld önskan växer sig starkare. Ibland kommer du på dig med att tänka på hur det vore om du skippade alla ideal och principer för att uppfylla denna längtan. Tillåt dig inte att spela detta spel; istället bör du koncentrera dig på att tygla dina begär lite grand. Tänk hellre på allt det du har och vad det är som gör dig riktigt lycklig, vilket oftast är de enklaste sakerna i livet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Prövotid

Kommande händelser kommer troligen att tänja alla gränser under denna tid av prövningar. Var trygg och lita på dina inre förmågor. Låt inte andras åsikter avråda dig från din övertygelse. Hellre bör du konfrontera andra för att bygga upp dig och bli stabilare i dina argument för att kunna befästa din position. Du kan på det sättet till och med upptäcka en eller flera möjligheter till förbättring.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Ogynnsamma villkor

Det verkar som om flera saker inte går särskilt bra för dig just nu. Du ser hinder var du än vänder dig. Det är bra om du kan förhålla dig lugn till dessa uppenbara ofördelaktiga omständigheter och luta dig lite tillbaka och se på dem som en utmaning. Om det inte går som du planerat kan det fortfarande få en positiv verkan i slutänden och alla hinder på vägen kan göra din resa mer intressant.