es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aquarius Aquarius
August
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Oväntade problem

Helt oväntade problem dyker upp och du känner att det kommer att bli ovanligt svårt att lösa dem. Oroa dig inte, utan sök istället efter andra lösningar. Tänk bara på hur svårt du rent personligen kommer att få det om du inte hanterar det hela rätt. Kanske det bästa för dig i den här situationen är att helt enkelt vänta och låta de uppkomna bekymren lösa sig av sig själva.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Försök något nytt

Ditt vanliga sätt att bete dig har för en gångs skull inte fungerat särskilt bra och det har försatt dig i en mindre trevlig situation. Din vanliga problemlösande strategi tycks inte förbättra situationen hur mycket du än försöker. Försök som omväxling att släppa ditt vanliga sätt att närma dig problem och gör istället något annorlunda. Bara genom att göra det kan du finna en utväg ur något som till synes såg ut som en olöslig situation.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Koppla av

Allt går tyvärr inte lika bra som du skulle önska och den stress du känner över det påverkar din hälsa negativt. Detta beror i huvudsak på att du i alltför hög grad försöker ersätta din bristande tur med en markant effektivitet. Om detta är fallet försök hellre att koppla av och acceptera att det ibland inte är möjligt och tillåt dig själv en speciell belöning i stället.