es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
עברית (Hebrew)

pisces Pisces
July
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st לצאת לתגליות

כרגע אינכם יודעים לאן להפנות את כל האנרגיה וההתלהבות שבכם. פרויקטים חדשים ממתינים ודברים חדשים מבקשים להתגלות. שלחו מחושים קדימה וצאו למסע גילויים. כך תאספו השראה ורשמים בלתי נשכחים. ואולם היזהרו שלא לאבד עצמכם בתוך פרויקטים רבים מדי ולהתאמץ יתר על המידה. שאם לא כן, בזמנים הקשים ימתין לכם הר של משימות בלתי פתורות.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 שמרו על הכדור בידיים שלכם

מישהו עוצר אתכם לחלוטין במימוש תכניותיכם. ואולם אל תישארו שכובים על הארץ מאוכזבים ומצפים לאהדה ורחמים. עברו להתקפה והגשימו את יעדיכם - ואם יש צורך בכך גם בצורה שונה מן המתוכנן. ואולם אל תפעלו בצורה פזיזה ושמרו את כוחכם. אם תתייחסו לבעיה זו כאל אתגר, בקרוב מאד לא יוכל עוד איש לעצור אתכם.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 הרמוניה ופרץ עשייה

הספקות של אמש נראים כאילו התפוגגו באוויר ואתם שועטים קדימה בלהט. נסו להשתמש באנרגיה זו כדי לגשת לפרויקטים חדשים ולקבל החלטות חשובות. היות והכל כמו זורם מאליו ואתם חשים בנוח עם מה שאתם עושים, תוכלו להצליח לאורך כל הדרך. רק הקפידו שלא לרוץ עם יותר מדי פרויקטים בו זמנית, משום שאז הנכם מסכנים את שיווי המשקל שלכם וקיימת סכנה לאיבוד כוחות.