es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

taurus Taurus
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Ben agressief

Je nieuw ontdekte enthousiasme werd vroeger alleen aarzelend verwoord. Laat nu eindelijk je verleden achter je en kijk vooruit naar de toekomst. Wees niet bang je te ontdoen van alles wat je terughoudt. Je kunt zelfs anderen motiveren en voor hen een rolmodel worden dankzij de enorme hoeveelheid vitaliteit die je momenteel bezit. Je bent vastbesloten om je plannen af te maken.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Sta standvastig

Je bent resoluut en eindelijk in staat je lang bewaarde geheime verlangens te volbrengen. Als je de moed kan verzamelen om je ideeën in actie om te zetten, zul je er in slagen. Je kunt dus je leven op langere termijn positiever vormen. Degenen dichtst naast je zullen ondersteunend zijn, maar verlies je doelstellingen niet uit het oog en wees altijd vasthoudend.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Verander je perspectief

Het is erg verleidelijk om te vertrouwen op dat wat beproefd en bewezen is, maar dit is ook hoe dingen na verloop van tijd roestig worden. Probeer nieuwe manieren van aanpak te ontdekken zodat je nieuwe successen kunt behalen. Degenen om je heen zullen positief reageren en ook hulp bieden bij een mogelijk nieuwe start. Accepteer deze hulp vriendelijk aangezien je veel kunt leren van de ervaring van anderen.