es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

leo Leo
January
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Stel prioriteiten

De beste gedragslijn die je kunt kiezen is om voorzichtig je prioriteiten te stellen en je best te doen om problemen te ontwijken, liever dan ze frontaal te confronteren. Stop met het bekritiseren van je collega’s en onthoud dat elk lid van een team belangrijk is! Ook in je privéleven moet je net zo beslissend zijn. Kalmte en gezond verstand moet de weg vooruit zijn; anders raak je meer en meer uitgeput en gefrustreerd .

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Onrustige tijden

Je uitbundigheid heeft de tendens om je uit te putten, in plaats van, zoals je misschien verwacht, je vooruit te stuwen. Als je deze drang niet onderdrukt dan kom je niet erg ver. Je opvliegende karakter veroorzaakt dat je ongepaste beslissingen neemt en leidt tot argumenten met bijna iedereen die je ontmoet. Probeer deze spanningen te onderdrukken totdat deze onrustige fase voorbij is.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Wees niet neerslachtig

Dit is niet de tijd om neerslachtig te zijn. Je kunt de manier waarop jij je voelt stimuleren door wat gezonde activiteit. Onthoud dat je dergelijke periodes al eerder hebt ervaren en begrijp dat deze huidige slechte fase niet eeuwig zal duren. Probeer wat meer optimistisch te zijn, het terugkeren van betere tijden zal niet te lang duren, zolang je standvastig blijft en overtuigd bent van een positiever vooruitzicht.