es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

leo Leo
July
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Nieuwe paden betreden

Probeer verder te gaan vanuit uw bestaande strategieën voor probleem oplossingen en zoek nieuwe manieren om problemen te benaderen die u niet zo frustrerend vindt. Een veel minder conventionele weg kan soms resulteren in een veel meer bevredigend resultaat voor iedereen die het betreft. U zult ook een nieuwe metgezel voor de reis vinden die u kan helpen bij moeilijkheden die u onderweg kunt tegenkomen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Laat uzelf inspireren

Veel mensen zullen u benaderen met nieuwe concepten en ideeën. Accepteer deze hulp en omarm de diversiteit van alle nieuwe kansen die hieruit ontstaan. U zult onverwachte vooruitgang boeken en een grote stap nemen naar het volbrengen van de droom waar u zo lang in geloofd heeft. Zorg ervoor dat u rekening houdt met alle betrokken risico's zodat u niet alles verliest wat u tot dusver heeft bereikt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Onverwachte steun

Uw positieve en plezierige wijze in de omgang met mensen levert u steun op uit onverwachte bronnen wat u niet had verwacht of tot op heden voor mogelijk had gehouden. Gebruik deze mogelijkheid om hen te informeren over uw groeiende bezorgdheid over kwesties die voor u het meest belangrijk zijn, zodat u positieve veranderingen kunt maken die duurzaam zijn voor uzelf en diegene om u heen.