es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

capricorn Capricorn
June
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate December 22 to December 31 Pas godt på dit helbred

Alt går ikke så godt, som du havde ønsket og som følge heraf går stresset i dit liv ud over dit helbred. Dette skyldes hovedsageligt at du prøver for hårdt at erstatte dit manglende held ved at være betydeligt mere effektiv. Hvis dette er tilfældet, skal du slappe af og acceptere, at nogle gange er det bare ikke muligt i øjeblikket, og beløn dig selv i stedet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 1st to January 10 Øv dig i tålmodighed

Dette er ikke en ideel situation for dig til at fremme dine håb og ønsker. Der vil være mere modgang end normalt, og det er usandsynligt, at du vil gøre nogen fremskridt. Øv dig i tålmodighed - der er bedre tider forude. Benyt lejligheden til at lære alt hvad du kan fra modgangen og sørg for at du ikke laver den samme fejltagelse to gange. Skulle skæbnen gå dig imod igen, så husk at du ikke kan forcere skæbnen, måske er det fordi, at hun har noget bedre i vente for dig.

twitter
facebook
mail
Third Decanate January 11 to Jaunary 20 Koncentreret kraft

Diriger dine energier mod udviklingen af dine indre ressourcer. Undgå raserianfald, hårde verbale udvekslinger og eventuelle konfrontationer så meget som du overhovedet kan, da de kan resultere i fysisk vold, og denne form for adfærd, vil ikke være til gavn for dig på nogen måde. Hvis det lykkes dig at styre denne kraft indad, som du bør gøre, kan du gøre store fremskridt inden for din udvikling og forståelse.