es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

sagittarius Sagittarius
May
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Zelfkritiek is de sleutel

De oorzaak van frictie op de werkplek ben jij en dit is waar alle kritiek op gericht moet worden. Je faalt vanwege je woedeaanvallen door opvliegendheid en je hebt het gevoel alsof de mensen je constant proberen te belemmeren. Ontdek wat je doestellingen werkelijk zijn en vertel je dierbaren vaker hoeveel ze voor je betekenen. Je lichaam is niet zo opgewassen tegen zware inspanning, maar het nemen van een langdurige rustperiode is ook niet de juiste weg. Vindt een compromis zodat jij je snel meer ontspannen voelt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Kalmeer jezelf

Op het werk moet je meer beheerst zijn, minder opvliegend bij je collega’s. Je moet je richten op kwaliteit en niet kwantiteit! Wees diplomatiek als het geschillen betreft. Hetzelfde is van toepassing op privé kwesties. Je irriteert anderen veel te veel. Communiceer meer met je dierbaren zodat zij kunnen begrijpen hoe het echt met je gaat. Je bent gefrustreerd en gespannen; probeer een beetje rust te vinden. Wat dacht je van een korte vakantie of wat ontspanningsactiviteiten voor je balans?

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Communicatie is de sleutel

Niets gaat er goed en veel te vaak reageer je agressief. Accepteer hulp op het werk als het aangeboden wordt, dit zal je helpen het beter aan te kunnen en je meer diplomatiek laten lijken bij je collega’s. In je privéleven moet je concentreren op communicatie omdat anderen niet kunnen weten hoe de dingen er uitzien vanuit jouw perspectief. Spreek je uit! Let ook op je dieet en neem voldoende rust, anders zul je er op den duur voor moeten boeten.