es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

sagittarius Sagittarius
December
6
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Tijdig een nieuw begin

Zaken die u nu begint zullen uiteindelijk uw leven voor enige tijd beïnvloeden, Dus dit is een ideaal moment voor een positieve nieuwe start! Het lijkt er nu op dat U in uw vaardigheden invloedrijker bent dan ooit tevoren, wat u kan helpen uw ambities gemakkelijker te delen met uw naasten.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Positieve impuls

U kunt uzelf verjongen door de positieve signalen op te pakken die u uit uw omgeving ontvangt. U zou nu nieuwe projecten moeten beginnen die betrokken zijn met uw voorstellingsvermogen. Uw natuurlijk overwicht betekent dat u nu, meer dan ooit, behulpzaam kan zijn voor anderen. U moet echter voorkomen dat u zich op een superieure wijze gedraagt en in plaats daarvan uw bijdrage leveren op een manier waarmee het mogelijk wordt dat iedereen een winnaar kan zijn.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Ondersteuning voor uw plannen

Neem de tijd om na te denken over uw recente ervaringen en waardeer het dat u nu uw leven in een meer positieve richting vooruit kan brengen. Nu is het moment om plannen in werking te zetten in uw persoonlijke en professionele leven. Anderen zullen dit begrijpen en u hier in ondersteunen, dus er is geen noodzaak meer om dingen geheim te houden!