es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

gemini Gemini
December
3
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Överdrivet överseende

I dag är du arrogant och självupptagen på kontoret. Dina arbetskamrater och chefer kommer att tycka att du är krävande och oförskämd. Hitta rätt balans och tänk över de krav du ställer. Ta det inte personligt om du får kritik för ditt uppförande. Jämfört med dina vänner är du extremt pedantisk och du lägger märke till irrelevanta trivialiteter. Detta gör dig inte särskilt populär. Du borde i stället vara lite mer avslappnad och inte ta så allvarligt på småsaker.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Tunga bördor

Du har för närvarande svårt att utföra ditt dagliga arbete. Omständigheterna i dag är inte lovande och det är inte mycket av det du gör som kommer att lyckas. Ta inte ut din frustration på dina kollegor. Du ska inte heller isolera dig från dem omkring dig eftersom detta inte hjälper dig. Vänd dig till den närmaste familjen och ta emot hjälp från dem som verkligen kan hjälpa. Med detta stöd kommer du att kunna ta dig igenom denna svåra tid.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Reträtt

Av någon anledning är du inte på humör i dag för att vara öppen mot andra. Kanske har du nyligen upplevt några bakslag vilket har gjort att du inte har samma förtroende för din omgivning. Ta den tid du behöver för att gå till botten med detta. Återhållsamhet är också nödvändigt när det gäller din hälsa. Din kropp behöver vila så snart som möjligt. I stället för att ge dig ut på en långlöpning, ta en kort promenad.