es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
January
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Stædighed

Du har opnået så meget og er mindre tilfreds end nogensinde. Hvis du nu tror, at du vil gøre yderligere fremskridt ved at være stædig og forsøge at tvinge din vilje igennem, vil du ikke blot bringe din tidligere succes i fare, men også dit helbred. Tag et skridt tilbage og forsøg at slappe af. Lad din indre ro vende tilbage, og du vil opdage, at hvad der virkede som et uoverstigeligt problem let kan løses, når du ikke er så opsat på at brage din vej igennem.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Viljestyrke

I øjeblikket er du kommet til en blindgyde. Intet synes at skride fremad, og du er fristet til at give op. Betragt sådanne øjeblikke som en test af din viljestyrke og det vil snart blive tydeligt, hvor vigtigt det er for dig, at du gennemfører dine planer. Du vil derefter finde den nødvendige energi til at fortsætte, uanset forhindringerne. Ellers må du glemme alt om det og starte forfra med en helt anden attitude.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Løs konflikter

Du er ikke i stand til at udrette noget i dag. Lad ikke dette sætte dig alt for langt tilbage. Hvis du fortsætter med at arbejde støt og roligt, vil du opnå succes igen. I dit privatliv er situationen den samme, både med en partner og venner. Søg efter løsninger til modsigelser og misforståelser ved at kommunikere mere målrettet. Stress udgør en fare for dit velbefindende. Find en middelvej mellem afslapning og aktivitet.