es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
March
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Självkritik är nyckeln

Du är orsaken till motsättningarna på arbetsplatsen och det är åt det hållet som kritiken ska riktas. Du misslyckas på grund av dina vredesutbrott och du känner att folk alltid ställer sig i vägen för dig. Ta reda på vilka dina verkliga mål är och berätta oftare för din nära och kära hur mycket de betyder för dig. Din kropp klarar inte av överansträngningen, men att ta ett längre avbrott är inte heller lösningen. Hitta en kompromiss som gör att du kan känna dig mer avslappnad.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Lugna ned dig

Du måste vara mer återhållsam, inte ha så kort stubin, mot dina arbetskamrater. Ditt mål bör vara kvalitet inte kvantitet! Var diplomatisk i tvister. Detsamma gäller för privata frågor. Du irriterar andra alldeles för mycket. Kommunicera mer med dina nära och kära så att de förstår hur saker och ting egentligen står till med dig. Du är frustrerad och spänd och måste försöka hitta lite lugn. Vad sägs om en kort semester eller någon fritidsaktivitet som ger dig balans?

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Kommunikation är nyckeln

Ingenting blir rätt och alldeles för ofta reagerar du aggressivt. Ta emot hjälp när den erbjuds på jobbet. Detta kommer att hjälpa dig att orka och dina kollegor kommer tycka att du verkar vara mer diplomatisk. I privatlivet bör du fokusera på kommunikation eftersom andra inte kan veta hur saker och ting ser ut från ditt perspektiv. Tala ut! Se också över din diet och vila tillräckligt mycket, annars kommer du att bli lidande i det långa loppet.