es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

aries Aries
September
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Controle

Het zal moeilijk zijn om je gevoelens onder controle te houden. Het is mogelijk dat ze op een niet te beheersen manier tevoorschijn komen. Zorg ervoor dat je niet toegeeft aan impulsen en toon je boosheid. Anders zul jij degene naast je provoceren en ieder ander die je tegenkomt. Probeer wat balans en zelfbeheersing te vinden en wees meer begripvol voor anderen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Excessieve dromer

Je kunt niet ophouden met het denken aan onbereikbare dromen. Neem geen risico’s die kunnen resulteren in het kwijtraken van dat wat je al bereikt hebt. Maar deze gedachten vormen het gevaar dat ze alleen voortkomen uit een gevoel van ontevredenheid. Probeer in plaats daarvan de oorsprong te ontdekken van deze ontevredenheid. Veroorloof jezelf meer rust en doe wat zielsonderzoek. Je zult dan de oorsprong van je probleem begrijpen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Onthouden

Vandaag ben je in onenigheid met jezelf. Dit is zichtbaar in diepgaande ontevredenheid en ook in de stemmingen die je wilt afreageren op anderen. Je zult op het moment ook nederlagen moeten accepteren. Zie dit als nuttig voor de toekomst en probeer er iets positiefs uit te halen. Houd je bezig met dingen die je gelukkig maken, anders raak je je frustratie niet kwijt en zul je anderen van streek maken.