es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
April
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Ny orientering

En ændring er på vej i dit liv, som du ikke længere kan skubbe til siden. Du er fuld af entusiasme og selvtillid, hvilket hjælper dig med at realisere dine planer. Brug denne energi til at tage det første skridt. Tal med dine nærmeste venner og pårørende. De vil opmuntre dig på enhver mulig måde og støtte dig entusiastisk.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Oplev nye græsgange

Langsomt, men sikkert, er livet på din lille, rolige ø ved at blive for kedeligt. Du har nye ideer og planer, der længes efter at blive sat i praksis. Vent ikke længere. Pak dine ting og sæt sejl mod nye græsgange. Hvis du deler dine ideer med dem omkring dig, vil du kunne regne med et dynamisk mandskab, som vil støtte dig hele vejen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Hjælpende hænder

Da du i øjeblikket især kommunikerer godt med dem omkring dig og kan præsentere dine planer med en vis grad af spænding, vil du også hurtigt tiltrække entusiastiske tilhængere. Du må ikke være mistroiske over for dem længere og du skal acceptere enhver hjælp, der tilbydes. Prøv også at åbne dig selv op for andres idéer og måske integrere disse i dine egne planer. Dette vil drive dig videre fremad.