es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

pisces Pisces
March
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Rettidig ny begyndelse

Ting, som du starter nu vil i sidste ende påvirke dit liv i nogen tid fremover, så dette er et ideelt tidspunkt for en positiv ny start! Nu ser det ud til, at du har mere indflydelse end nogensinde før på dine evner, hvilket kan hjælpe dig med at dele dine ambitioner med dem tæt på dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Positiv impuls

Du vil være i stand til at forynge dig selv ved at tage imod de positive signaler, du modtager fra dine omgivelser. Du bør begynde projekter nu, der involverer din fantasi. Din naturlige myndighed betyder, at nu, mere end nogensinde før, er du i stand til at være til hjælp for andre. Du bør dog undgå at opføre dig en overlegen måde, og i stedet yde dit bidrag på en sådan måde, der gør alle til en vinder.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Støtte til din planer

Tag dig tid til at reflektere over dine seneste erfaringer og sæt pris på at du nu kan bevæge dit liv fremad i en mere positiv retning. Nu er det tid til at realisere planer og skride til handling i dit personlige og professionelle liv. Andre mennesker vil forstå og støtte dig i dette, så der er ingen grund til at ting skal forblive hemmelige!